ניתן לבטל את מנוי הנטפליקס בקלות דרך האתר או האפליקציה בכל עת, ללא דמי ביטול. המנוי יישאר פעיל עד סוף תקופת החיוב הנוכחית.

הוראות לביטול:

  • היכנסו לחשבון שלכם ב-Netflix דרך הדפדפן או האפליקציה.
  • בחרו את הפרופיל שלכם ועברו אל דף החשבון (Account).
  • תחת הקטגוריה "מינוי וחיוב", לחצו על כפתור ביטול המנוי (Cancel Membership).
  • אשרו את הביטול בעמוד הבא על ידי לחיצה על Finish cancellation.

פרטי הצפייה, הפרופילים וההמלצות שלכם יישמרו בשרתים למשך 10 חודשים (עד 24 חודשים במקרים מסוימים) למקרה שתחליטו לחדש את המנוי בעתיד. Netflix +1